Samarbeid

Sandnes tomteselskap er opptatt av støtte opp om arrangementer og initiativ som styrker Sandnes kommune.

Samarbeid

Sandneslauget

Sandneslauget er stiftet for å videreutvikle Sandnes som en sunn by og attraktiv forretningsadresse. Lauget består av noen av byens viktigste aktører innen byutvikling, bolig, bygg, anlegg og finansiering.

Sjekk ut isandnes!

Blinkfestivalen

Sandnes tomteselskap er hovedsponsor når verdens langrenns- og skiskytterlite setter hverandre stevne midt i Sandnes sentrum.

Festivalen starter med beinharde Lysebotn opp på torsdagen, før verdensstjernene og alle øvrige deltakere finner veien tilbake til bygatene i Sandnes.

Sjekk ut Blinkfestivalen for informasjon og program!

Hammer Race

Hammer Series er nytt i Norge i 2018. Her kommer det minimum 10 UCI WorldTour-lag som skal sykle en del av en global rittserie i Sandnes og Stavanger fra 25-27. mai 2018. Fredag 25. mai blir det sykkelfest og Hammer Climb i Sandnes. Løypa som skal sykles er 8,5 km og skal kjøres 10 ganger, med start i sentrum og mål på toppen av Skaarlia.

 

Nordsjørittet

Nordsjørittet er et sykkelritt fra Egersund til Sandnes. Rittet går gjennom storslått natur; kystlandskap, strender, skog, landsbrukområder, hav og hei før målgang i Sandnes sentrum. Det passer for alle og er et godt treningsmål for å komme i god form.

Sjekk ut Norsjørittet for mer informasjon.

Våre prosjekter

Vi er idag involvert i rekke store og viktige utbygginger her i kommunen - både bolig- og næringsprosjekter.
Les mer

Sandnesmodellen

Sandnesmodellen er navnet på vår unike modell å få fram byggeklare tomter.
Les mer
Først og fremst Sandnes.